ПРАВИЛА ЗА САНДВИЧ ПАНЕЛИ

 • Идентифицирайте продукта, който искате, независимо дали е за стена или покрив.
 • Идентифицирайте естетически и архитектурни нужди според проекта, избирайки персонализиран продукт от асортимента на “TESLA PANELS”
 • Идентифицирайте структурните нужди според проекта, като изберете персонализирания продукт и свързаните скрепителни елементи след анализиране на устойчивостта на натоварване.
 • Определете изискванията за огнеустойчивост за типа панел, който ви интересува.
 • Определете най-добрата повърхност според устойчивостта на разграждане на откритите повърхности, за да поддържате издръжливостта на структурата.
 • Определете изискванията за топло/звукоизолация на стените по отношение на енергийна ефективност и спестявания.
 • Проверете дали условията за доставка и стандартите за качество на панелите са съвместими с проекта и изискванията на обекта.
 • Възложете фазата на инсталиране на опитен и квалифициран персонал или фирма, за да сте сигурни, че монтажът е извършен правилно и в съответствие с инструкциите за монтаж.
 • Уверете се, че са спазени стандартите за обработка и съхранение на панелите, определени от “TESLA PANELS”.
 • Определете правилния и адаптиран план за поддръжка и инспекция, за да осигурите подходяща издръжливост на конструкцията според правилата на „TESLA PANELS“.
ПОКРИВНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ САНДВИЧ

ОПИСАНИЕ НА ПАНЕЛНИТЕ ЛИСТА

Поцинкованите ламинирани листове се състоят от стомана, основа с галванизирано покритие, повърхностен слой, боя, наречена грунд и крайно покритие, наречено финиш.

 

1. Полиуретанова пяна
2. и 7. Грунд
3. и 8. Предварителна обработка
4. и 9. Поцинкован слой
5. Стомана
6. Поцинкован грунд за предварителна обработка – горен слой

ВИДОВЕ ЛАМИНИРАНЕ И НАЧИНИ НА ИЗПОЛЗВАНЕ

 

Крайният потребител или архитект може да избере основните характеристики на панела според нашия каталог, както и вида на цвета и качеството на основата според изискванията си и вида на панела.

Изборът на органично покритие и цвета му трябва да са подходящи за крайната употреба на продукта.

TESLA PANELS може да предложи широка гама от метални повърхности:

 • Горещо поцинкована ламарина с различни диапазони на поцинковане
 • Естествен или боядисан алуминий
 • Неръждаема стомана

Поцинкованите ламарини са част от конструктивните характеристики на панела и благодарение на качеството на стоманата значително допринасят за издръжливостта на панела, защитавайки изолационната сърцевина и осигурявайки уникална естетическа стойност на панела и съоръжението, върху което се монтира.

 

Поцинкованите ламарини са част от конструктивните характеристики на панела и благодарение на качеството на стоманата значително допринасят за издръжливостта на панела, защитавайки изолационната сърцевина и осигурявайки уникална естетическа стойност на панела и съоръжението, върху което се монтира.

 

Промените в околната среда, заедно с увеличаването на промишленото производство и градското замърсяване, наложиха осигуряването на по-голяма устойчивост на корозия в сравнение с естествените материали и поради тази причина са налични различни решения за всяко изискване и проект.

 

Продуктите „Tesla Panels“ са изработени от поцинковани ламинирани листове, както е описано на диаграмата. Качеството на органичното покритие на поцинкованите листове трябва да бъде избрано в зависимост от средата, в която ще се монтира панелът.