Royal BeesРоял Бийс


Нашата мисия е да предложим света истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми, с автентичен вкус и гарантирано качество.

Качествен пчелен мед и пчелни продукти във всеки дом, отглеждайки здрави поколения.

Нови
продукти


Докоснете се до автентичния вкус на българския пчелен мед и пчелни продукти от нашите селектирани ферми, с доказано качество и произход. Благодарение на нашите дългогодишни традиции в областта на пчеларството, можем да гарантираме, че само най-доброто ще достигне до Вас!

Защо сме специални?


  • Роял Бийс е специализирана в производството, преработката и търговията на пчелен мед и пчелни продукти от 2011 година.
  • През годините успяхме да направим името си разпознаваемо в нашия сектор, благодарение на качеството и етиката, с които работим.
  • През 2018 година създадохме и марката Пчелинъ, насочена изцяло към вътрешния пазар.
  • Със своята опитност и традиции в областта на пчеларския бизнес от поколения насам, фамилия Хосейни е педантична към качеството на предлаганите продукти.
  • Избирайки Роял Бийс, Вие получавате професионално, бързо и индивидуално отношение.

Гурме


С меката си, кремообразна консистенция, той ще се превърне в неизменна част от вашата закуска, следобедно хранене или самостоятелно, като сладка награда.

Последни новини


Нашата мисия е да предложим света истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми, с автентичен вкус и гарантирано качество.

Последни новини


България е изнесла около 10 хил. тона пчелен мед в ЕС

По-висока ли ще е цената на меда през тази година?

Вносът на пчелен мед у нас се свива сериозно през 2020 г.

Сравнение на продукти


This website needs Javascript to be enabled in order to work. If you want to
have an online store just like this website - Create your store with https://cloudcart.com