CoINDUSTRIAL - официален представител на TESLA за България

 • ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ТЕРМОПАНЕЛИ - ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА TESLA
 • ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОКОМПЛЕКТОВКИ И СПОМАГАТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • ИЗГРАЖДАНЕ И РЕКОНСТРУКЦИИ НА СГРАДИ И ПОКРИВИ
 • ПРОЕКТИРАНЕ И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ.

„Приложението на сандвич панелите е най-разпространено в логистични центрове, търговски паркове, търговски центрове, модерни жилищни и търговски сгради“

ЦЕЛИ

Благодарение на богатия ни опит от повече от 30 години, ние се ангажираме да съхраняваме ценности, да следваме и прилагаме съвременните тенденции в бизнеса и да адаптираме процеса към нуждите на новите клиенти и служители. Да разбираме и да се вслушваме в нуждите на нашите клиенти и служители винаги е била дългосрочната и единствена устойчива цел на нашата компания.

 

С тази инвестиция в най-модерния завод за сандвич панели в Югоизточна Европа и с по-нататъшни непрекъснати инвестиции в топлоизолационни материали, ние искаме да позиционираме марката „TESLA PANELS“ като лидер в Югоизточна Европа в тази индустрия до 2027 г.

СТРАТЕГИЯ И ИНОВАЦИИ

Постоянните иновации в продуктите и процесите, високите стандарти за качество, широката диверсификация на продуктите и страхотната грижа за клиентите ни направиха надежден партньор за много местни и международни компании.

Тестването на продуктите в акредитирани лаборатории гарантира високи стандарти за качество на материалите, като в същото време насърчава най-новите тенденции в химическата индустрия за производство и все по-широко приложение на сандвич панели за нашите потребители.

Производството на ''TESLA PANELS'' е в пълна хармония с околната среда. Панелите се състоят от ламинирани листове от двете страни, изолираща сърцевина от полиуретан или минерална вата, които се произвеждат на най-съвременните линии в тази индустрия, което ни позволява да гарантираме ниско въздействие върху околната среда.

В допълнение към съществуващото производство, „TESLA PANELS” планира да инсталира и слънчева електроцентрала, която да осигурява достатъчно електроенергия за производството, което ще има благоприятно въздействие върху околната среда.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Топлоизолационните панели са много леки и се характеризират с отлични звуко- и топлоизолационни качества, висока товароносимост и дълъг експлоатационен живот, което ги прави изключително практични за изграждането на модерни сгради.

 

Приложението на сандвич панелите е най-разпространено в: логистични центрове, търговски паркове, модерни фабрики, търговски центрове, хладилни камери, бизнес обекти, медицински центрове и много други подобни обекти. Благодарение на добрите си топлоизолационни свойства и качеството на самата конструкция, те не само са материал, който се монтира бързо, но и се възприемат като спестяващи средства от инвеститорите.

КАЧЕСТВО

Нашият завод ще произвежда панели с дължина от 2 m до 15 m и дебелина от 30 mm до 200 mm, в зависимост от изискванията на клиента.

В производството се използват най-съвременни материали и суровини от реномирани световни и европейски доставчици, което гарантира високо качество и характеристики на продукта.

Основните характеристики на панела са:

Топлоизолация

Пожароустойчивост (PIR панели), Плочи от минерална вата

Звукоизолация

Бързо строителство

Ние постигаме високо качество, надеждност и безопасност чрез спазване на следните стандарти:

EN 14509:2014 Европейски стандарт, който определя качеството на производството, качеството на произведения панел и безопасността на панела за употреба.

ISO 9001:2015 е международно признат стандарт, който предоставя рамка за внедряване на система за управление на качеството.

Международен стандарт ISO 14001:2015, който изисква организациите да се занимават с проблемите на околната среда.

ISO 45001:2018 система за управление на здравето и безопасността при работа.

ISO/IEC 27001:2013 системи за управление на информационната сигурност.

Вашето доверие е нашия императив

При съхранение, транспорт и монтаж на фасадни и покривни панели трябва да се спазват техническите инструкции и указания на TESLA PANELS. По-специално трябва да имате предвид следното:

 • Механичните повреди на плоскостите нарушават трайно естетическия вид на фасадата
 • Защитният филм на повърхността на панела може да се повреди, ако бъде изложен на UV лъчи и топлина
 • Отстранете защитното фолио непосредствено преди или след инсталирането на панела, неспазването на препоръките води до невъзможност за премахване на фолиото от повърхността на панела.
 • За рязане на панели използвайте само ножици и специални инструменти за рязане на панели.
 • Шмиргели, свредла и подобни инструменти не трябва да се използват за рязане на панели, чиято употреба води до прегряване на листа или образуване на стърготини, които причиняват увреждане на защитния слой на листа и причиняват корозия на повреденото място.
 • Покривните панели се закрепват със самонарезни винтове изключително върху оребрената част с помощта на шайби.
 • Винтовете трябва да бъдат оптимално затегнати, за да се избегне деформация на панела,
 • Задължително е монтирането на EPDM ленти на фугите на покривните панели (сгъвки),
 • За да не нарушите естетиката на фасадата, при монтажа на плоскостите внимавайте за ширината на фугиращите смеси, дилатациите и фугите.