Официален партньор на Kingspan за България

  • ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ТЕРМОПАНЕЛИ И ТРАПЕЦОВИДНА ЛАМАРИНА ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КИНГСПАН

  • ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОКОМПЛЕКТОВКИ И СПОМАГАТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

  • ИЗГРАЖДАНЕ И РЕКОНСТРУКЦИИ НА СГРАДИ И ПОКРИВИ

  • ПРОЕКТИРАНЕ И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ.

CO INDUSTRIAL е направлението за строителство, предлагащо иновативни решения за изграждането на промишлени, административни и смесени сгради, както и пълен асортимент от окомплектовки и завършващи елементи.

Екипът ни от архитекти и инженери може да изготви за Вас пълен архитектурен проект и дизайнерски решения за облика на Вашата сграда.

Освен това, партньорството на Co INDUSTRIAL със строително-монтажни фирми позволява и професионално съдействие при самото изграждане на обекти с термопанели (изграждане на метални конструкции), както и доставка и монтаж на всички необходими окомплектовки за завършения вид на сградата.

Пускане на видеото

С грижа за Планетата

Изменението на климата е единственият най-важен проблем, пред който е изправен светът днес. За да защитим нашата планета, трябва да предотвратим повишаване на глобалните температури с 1,5° през този век. За да направите това, въглеродните емисии трябва да бъдат намалени до нетна нула в световен мащаб до 2050 г. – но в момента сме на път да пропуснем тази цел поне пет пъти.

Пускане на видеото

Иновации - IKON

От самото начало Kingspan се е ангажирал с иновациите, за да можем да направим строителството по-добро. Това е нещо, което демонстрираме ежедневно в работата си. Вярваме, че трябва да предизвикаме традициите в строителната индустрия чрез иновации в съвременни материали и цифрови технологии, за да постигнем бъдеще с нетни нулеви емисии. Следователно продуктите и системите на Kingspan гарантират по-висока продължителност на живота и спестяване на въглерод.