Индустриални врати

Индустриални секционни врати

Индустриалните врати на практика не се различават като функционалност от останалите, но са предназначени за защита и затваряне на индустриални халета и големи гаражни клетки. По-големи са като размер и са по-тежки, което е предпоставка аксесоарите и монтажните елементи да бъдат прецизно съобразени.

Индустриални врати

Индустриални секционни врати

Индустриалните врати на практика не се различават като функционалност от останалите, но са предназначени за защита и затваряне на индустриални халета и големи гаражни клетки. По-големи са като размер и са по-тежки, което е предпоставка аксесоарите и монтажните елементи да бъдат прецизно съобразени.

Материали

Индустриалните врати се изработват от стоманени поцинковани елементи или от алуминиеви елементи с полиуретанов пълнеж. Елементите позволяват като опция прахово полиестерно покритие.

Водачи

Изключително здрави, произведени и съобразени в изискванията на устойчивост. Гумите и четките осигуряват минимален шум при движение на промишлената врата и добро уплътнение по цялата височина.

Заключване

Механизмът осигурява високо ниво на устойчивост. При автоматизираните промишлени врати електромотора действа, като спирачен механизам и блокира вратата.

Защитни средства

Като опция са възможни различни решения за заключване и подсигуряване на промишлнета врата – фотоклетки, блокировка на движението при отказ на двигателя и т.н.

Топлоизолация

Промишлената врата може да се произведе с топлоизолация – решение, подходящо за помещения, ползвани за работна среда или такива, които имат пряка връзка с дома или офис помещения. Ползват се термоелементи от стомана или алуминий.

Screenshot 2023-07-13 at 12.14.32
Индустриални врати

Индустриални ролетни врати

Ролетните индустриални врати са важни за всеки инвеститор за създаването на безопасни и удобни условия на труд в промишлени сгради, производствени бази, складове, обществени сгради, логистични центрове и много други.

Могат да бъдат изработени със стоманени или алуминиеви ролетки, като стоманените са с по-надеждна защита, докато алуминиевите са за леко и безшумно движение.

  • С възможност за визуални отвори.
  • Аварийно отваряне на вратата в случай прекъсване на електрозахранването, чрез манивела.
  • Специални профили, осигуряващи разстоянието между алуминиевите ламели и изключително тихата работа на ролетната врата.
  • Алуминиеви водачи, инсталирани отвътре на помещението. Снабдени с дебели четки по цялата вертикала. Самите водачи са в формата на П.
  • Защитни опто-сензори, инсталирани в най-долния гумен профил на вратата, който се активира при срещане на минимално препятствие и стопира движението на вратата надолу.
Индустриални врати

Пожароустойчиви врати

 

 

 

Пожароустойчивите врати се предлагат като еднокрили или двукрили врати с огнеустойчивост от 30, 60 и 90 мин., в зависимост от техническите изисквания на помещението, в което се намират.

Пожароустойчивите врати се предлагат в комплект с ъглова каса, панти, обков (брава и дръжка), 2-странен или 3-странен фалц, крилата и касите са прахово-полиестерно грундирани в цвят по RAL. Пожароустойчивост, изпитана по европейски стандарт – DIN 4102 (За България).

Възможни допълнителни опции за пожароустойчивите врати: димоуплътнение, шумоизолация, анти-взломна защита, различни видове остъкления.

cq5dam.web.1280.1280

Пожароустойчивите врати са предназначени за монтаж в:

  • Бетон
  • Зид
  • Газобетон
  • Гипсокартон

Пожароустойчивите врати са идеално решение за индустриални сгради, предприятия, обществени сгради. Разнообразието във вратите се допълва от различни варианти за остъкление.

Индустриални врати

Хладилни врати

Co INDUSTRIAL предлага широка гама от хладилни врати, изработени от най-качествени материали и високи технологии с различен обков и заключващи системи.

Хладилните врати имат приложение в различни промишлени области: преработка и съхраняване на селскостопанска продукция, на месо, риба и мляко, винарски изби, транспортни складове, както и за фармацевтичната промишленост. Вратите се предлагат както за помещения за положителна/60 и 70мм/, така и за отрицателна температура/90 и 120мм/.

Хладилните изолирани врати са най-подходящи за приложение за атмосферно-контролирана среда, където е от изключително значение високото качество на защита на продукта и хигиенния контрол. Вратите за хладилно съхранение са способни да контролират чувствителни към температурата среди дори и при най-тежките условия.

Елементите на една врата за хладилно помещение са следните:

Крило

Oт галванизирана стомана с полиестерно покритие и цвят по RAL.

Каса

Oт галванизирана стомана с с полиестерно покритие и цвят по RAL (едностранна за обикновен монтаж или двойна за монраж в изолирани панелни стени).

Други компоненти

Pовдигащи панти, защитна брава с ключ, регулиране на вратата без разглобяване

Опции

Избор на цвят по RAL, неръждаема стомана – гладка, неръждаема стомана – матова, нестандартни размери, стоманен праг за изравняване на разликата в нивата, прозорец, буфери.