Фасадни Облицовъчни Касети SKRIN

Фасадните панели са продукти, които се използват широко в строителната индустрия поради своята универсалност. Стават добре като фасадна облицовка както на нови, така и на реновирани сгради.

Гофрирана Стоманена Ламарина SINUS

Вълнообразният профил SINUS е успешна комбинация от традиционна форма и най-новите защитни покрития. Опирайки се на естетиката на класическите форми, той предлага широка гама от опции за довършителни работи, придаващи на покрива интересен визуален ефект.

Кота Панели LINEA

Облицовъчните панели LINEA са идеални за комбиниране с други видове облицовки във фасадата, като облицовъчни касети или LAMBDA 2.0 стоящи шевни панели, което осигурява атрактивен визуален ефект.

T-7

Трапецовидният лист Т-7 има много широк спектър от приложения. Високата наличност на цветове и покрития, включително дървесни покрития, прави този продукт особено добър не само под формата на огради, софити или домашни навеси, но и е техен силен визуален акцент.

T-14

Трапецовидният лист Т-14 има много широк спектър от приложения. Високата наличност на цветове и покрития, включително дървесни покрития, прави този продукт особено добър не само под формата на огради, софити или домашни навеси, но е и техен силен визуален акцент.

T-18

Трапецовидният лист Т-18 има много широк спектър от приложения. Високата наличност на цветове и покрития, включително дървесни покрития, прави този продукт особено подходящ за огради, фасади, покрития на селскостопански сгради, тавани, навеси и складове.

T-18 ECO

Трапецовидната ламарина T-18 ECO има много широк спектър на приложение. Високата наличност на цветове и покрития, включително дървесни покрития, прави този продукт особено подходящ за огради, фасади, покрития на селскостопански сгради, тавани, навеси и складове.

T-35

Трапецовидната ламарина Т-35, поради широката си гама от приложения, е популярен продукт в инвестиционното строителство, по-специално като облицовка на стени.

T-35 ECO

Трапецовидната ламарина Т-35 ЕКО, поради широката си гама от приложения, е популярен продукт в инвестиционното строителство, по-специално като облицовка на стени.

T-50

Трапецовидният метален лист T-50 е продукт, предназначен за промишленото строителство. Трапецовидният профил е идеален за инвестиции, напр. със спортен характер, т.е. спортни зали и басейни, както и производствени халета и обществени сгради.

T-55

Трапецовидният метален лист T-55 е продукт, предназначен за промишленото строителство. Трапецовидният профил е идеален за инвестиции, напр. със спортен характер, т.е. спортни зали и басейни, както и производствени халета и обществени сгради.

T-60

Трапецовидният метален лист T-60 е продукт, предназначен за промишленото строителство. Икономичният и носещ профил на трапеца прави продукта желан при инвестиции като производствени и складови халета, големи и малки съоръжения и обществени сгради.

T-80

Трапецовидният лист T-80 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения.

T-130

Трапецовидният лист T-130 е продукт, предназначен за индустриално строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения. Перфектен е и като носеща част в обществени сгради, търговски центрове и производствени халета.

T-135B.930

Трапецовидният лист T135-930 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения.

T-135-950

Трапецовидният лист T-135.950 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения. Перфектен е и като носеща част в обществени сгради, търговски центрове и производствени халета.

T-153

Трапецовидният лист T-153 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения. Перфектен е и като носеща част в обществени сгради, търговски центрове и производствени халета.

T-160

Трапецовидният лист T-160 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения. Перфектен е и като носеща част в обществени сгради, търговски центрове и производствени халета.

T-200

Трапецовидният лист T-200 е продукт, предназначен за промишлено строителство, включително високостелажни складове, логистични центрове и спортни съоръжения. Перфектен е и като носеща част в обществени сгради, търговски центрове и производствени халета.

Защитна Стена - 90 Минути PROSYSTHERM

Предлаганата от BP2 стена PROSYSTHERM е гаранция за висока пожароустойчивост за инвестиционно строителство. В същото време продуктът има висока топло- и звукоизолация. Основните му приложения са в търговски, индустриални и обществени сгради.

Стенна стойка

Строителството на имоти често се завършва под натиска на времето. В допълнение, промишлените съоръжения трябва да отговарят на строги изисквания за безопасност, изолационни свойства и т.н. Стенната стойка BP2 е проектирана да служи точно на тази цел. Продуктът, използван като вътрешен системен елемент за фасадни покрития, се характеризира преди всичко с бързия и лесен монтаж.

SPW-S CORE PIR

Сандвич панелите са продукти с висока производителност, които отговарят на изискванията на съвременния строителен пазар.

SPW-H CORE PIR

Подходящ за изграждане на външни и вътрешни стенни облицовки и тавани на промишлени и обществени съоръжения.

SPW-C CORE PIR

Подходящ за изграждане на външни облицовки на стени и тавани на хладилни, промишлени и обществени сгради.

SPR CORE PIR

Нашите изолационни панели са подходящо решение за изграждане на покриви на промишлени съоръжения и обществени сгради.

SPW-S CORE WOOL

Подходящ за изграждане на външни и вътрешни стенни облицовки и тавани на промишлени и обществени съоръжения.

SPW-H CORE WOOL

Подходящ за изграждане на външни и вътрешни стенни облицовки и тавани на промишлени и обществени съоръжения.

SPR CORE WOOL

Нашите изолационни панели са подходящо решение за изграждане на покриви на промишлени съоръжения и обществени сгради.